Spotify hilsen
Spotify hilsen
Ballon med musik

Spotify sang

20,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Ballon med musik

Send din ballon sammen med et stykke musik. Gør ballonen ekstra personlig ved at tilføje et spotifykort. Når du bestiller denne vil en evt hilsen stå på bagsiden og forsiden vil se ud som på billedet dog med din valgte sangtitel og kunstner. 

En anderledes måde at sende en ballon med musik. Det er dig der vælger hvad for noget musik der skal spilles. Brug sangen som en personlig hilsen.

Når ballonen så modtages scanner modtageren spotifykoden (kræver spotify app premium) og bliver sendt direkte til den sang du har valgt at sende til ham/hende.

Bemærk: Dette er kun et kort og kan kun bestilles sammen med en ballonhilsen. Der er altså ikke en ballon med når du bestiller denne.

Sæt gang i festen

F.eks perfekt til at sætte lidt stemning til en valentines hilsen eller til at sætte gang i festen ved modtagelse af en fødselsdags ballon.

Send f.eks sangen "for evigt" med Volbeat med din kærligheds erklæring eller "hip hurra det min fødselsdag" med når du sender en fødselsdagshilsen. Det kan også være i har en sangder er jeres sang eller betyder noget særligt for jeres venskab. Der er helt frit valg, så længesangen findes på spotify.

Hvis du selv ønsker at overrække ballonen giver dette nem adgang til den sang du gerne vilsende med og modtageren kan fremover selv finde den frem.

1
+
Tilføj til kurv