Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Ballonbuer

Byd velkommen med en ballonbue

Ballonbuer og søjler giver en festlig indgang til festen og leder gæsterne til stedet hvor det sker. De kan også sætte rammen om dansegulvet eller buffeten. Vi kan tilpasse både, buer, porte, og søjler efter jeres fest, både så de matcher et tema eller blot i de farver i ønsker. 

En ballonbue er en eksklusiv måde at byde velkommen til festen, butikken eller et andet arrangement. Alle elsker balloner, så få dem sat op som en flot ballonbue ved indgangen, så har du en eksklusiv indgang til din begivenhed uanset om det er bryllup, butiksåbning eller anden form for fest. Få f.eks lavet en ballonbue i samme farver som din butiks logo, for at fuldende konceptet. 

Ballon æresport

En ballonbue er også perfekt som Æresport, f.eks i hvid og guld til bryllup eller sølv balloner til sølvbryllup. Gør porten personlig og brug brudeparrets yndlingsfarver. Vi sætter også gerne et foliehjerte med brudeparrets navne på som i en typisk æresport. 

Farver til ballonbue

Hvilke farver ballonbuen skal have er helt op til jer. Ballonbuen kan have op til 4 forskellige farver. Vores ballondekoratør hjælper gerne med rådgivning omkring farver m.m og vi kommer naturligvis gerne og sætter ballonbuen op for dig. 


Ballonbuer bliver mere og mere brugt af både private og virksomheder. Til markering af både bryllupper, butiksåbninger, udsalg eller festlige lejligheder. 

Vi kan også lave jeres ballondekorationer personlige ved at tilføje hovedpersonens navn(e) eller lignende. F.eks ser det flot ud med brudeparrets navne og dato. Eller butikkens logo. 

Hvad koster en ballonbue

En normal ballonbue koster fra 300kr pr meter plus levering. Hvis ballonbuen skal laves med specielt design af den ene eller anden art, f.eks balloner med navn eller andet, vil prisen stige en smule, men kontakt os blot for inspiration og en pris på dit ønske. 

Ballonsøjler

Ballonsøjler minder en del om en ballonbue, men har toppen fri til f.eks at afslutte med en flot stor ballon på toppen evt med butikkens logo på eller hovedpersonens navn.

Ballonsøjler er perfekte til at pynte op rundt om i lokalet, ved en trappe eller andre steder hvor der ikke er brug for en hel ballonbue. 


Ballonsøjlerne laves lige som ballonbuerne i op til 4 farver. 

En almindelig ballonsøjle med en stor ballon på toppen koster 600kr plus levering. Vi kommer gerne med et tilbud på andre typer ballonsøjler også. 

Inspiration til ballondekorationer

Her billeder til inspiration, men vores ballondekoratør kommer gerne med andre ideer der passer til jeres ønsker, tema og budget. Ligeledes hjælper vi også gerne med at føre jeres ideer ud i verden. Hvis i har særlige ønsker til lokation, farver m.m eller hvis i bare har set noget i synes så fedt ud.