Få svar på dine spørgsmål om balloner

Her finder du nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med balloner og booking. 

Få svra på spørgsmål om heliumballoner, aflysning pga Covid19, kvalitets balloner og meget mere.

Er balloner ikke skadelige for miljøet?

Jo mange af de billige balloner du køber i supermarkederne er fyldt med plastik og ikke særlig godt for miljøet, men de balloner vi anvender og sælger er af høj kvalitet fra Qualatex og lavet af 100% latex som er nedbrydeligt. Det betyder at de balloner vi bruger nedbrydes lige så let som et egeblad i naturen. Derfor kan du trygt lade os fylde din fest med balloner og stadig tænke på miljøet.

Hvor lang tid svæver en ballon med helium?

Hvor lang tid balloner svæver når de er fyldt med helium afhænger både af størrelse og materiale, men også af temperatur m.m, derfor er disse tider vejledende:

almindelige latexballoner: vi bruger oftest nogen der er ca 23 cm så svæver de 12-16 timer, men vi kan for et ekstra beløb forlænge svævetiden til nogle dage.

Folieballoner: svæver ca 1-2 uger

Bubbleballoner: svæver flere uger

Mange har helt sikkert oplevet at fylde balloner med helium til deres fest også oplevet at de ikke holdte til festen var slut, men det skyldes bl.a kvaliteten af ballonerne, dem vi sælger her på webshoppen er af bedste kvalitet og vil generelt svæve længere end mange andre balloner.

Må man inhalere helium?

Svaret er NEJ.

Helium misbruges ved inhalering med den hensigt at få en meget skinger stemme.

Til trods for heliums lave massefylde – det er 7 gange lettere end luft – forbliver gasarten i lungerne efter inhalering. Inhaleret helium kan føre til bevidstløshed, kvælning og pludselig død! Den inhalerede helium fortrænger luft fra lungerne.

Hvad nu hvis festen flyttes pga Covid-19?

Hvis du har booket os til at underholde eller pynte op til din fest, men festen flyttes pga af Corona restriktioner eller lignende, flytter vi naturligvis så vidt muligt bookingen uden at det koster dig noget.

Hvad koster det at få jer ud at pynte op?

Hvad prisen er for balloner til din fest afhænger meget af hvad og hvor meget vi skal lave, så kontakt os gerne for ideer og tilbud. Overvej gerne hvor meget du tænker at du vil bruge på det, så kan vi se hvad vi kan lave til dit budget. 

For at få lidt ide om priser starter heliumbuketter ved 175kr, søjler ved 600kr og porte ved 300kr pr mtr. Men priserne afhænger igen af stil, hvilke balloner og meget mere.

Hvorfor købe dyre balloner?

Nogle af vores balloner er dyrere end du måske kan finde dem andre steder, det gælder især vores Latex balloner, men du kan måske også finde billige folieballoner andre steder på nettet, så hvorfor købe ballonerne hos os? 

De balloner vi sælger er alle testede og CE godkendte. Det betyder at du kan være sikker på at ballonerne er af god kvalitet. Flere især kinesiske producenter laver billigere balloner, men ofte med mere giftige tryksværter, der nogle gange endda smitter af. Det kan endda hænde at de har lavet store folieballoner der er så tunge af de ikke kan svæve når de fyldes med helium. 

Samtidig er alle vores latex balloner lavet af 100% nedbrydeligt materiale og ikke som mange af de billige balloner der er fyldt med plastik (for at gøre dem billige) Det betyder også at vores latex balloner ofte vil holde sig svævende markant længere end andre balloner. Hvilket har stor betydning når det drejer sig om latexballoner til eks festen, det er bare så trist med balloner der hænger næsten før festen er gået i gang.

Kan jeg sende mere end en ballon af gangen?

Ja det kan du godt. Du lægger blot begge balloner i kurven og betaler for ordren, så putter vi begge balloner i den samme kasse og sender afsted. 

Du kan også købe mere end 2 balloner på samme tid. 

Hvis du gerne vil at ballonerne skal sendes i 2 kasser skal du bestille dem en af gangen, da der skal fragt på den enkelte kasse.