Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Ballonpynt til din fest

Ballon dekorationer til alle anledninger

Balloner bliver mere og mere populære som pynt til alle former for fester. Bryllup, konfirmation, fødselsdag navngivningsfest og butiksåbninger m.m 

De sætter en rigtig flot og festlig ramme til alle former for fester. Det er svært ikke at komme i godt humør når lokalet er pyntet med balloner. 

Vi laver alle former for ballon dekorationer og kommer gerne med forslag og inspiration til din fest. Uanset om det er ballonbuer, søjler eller helium fyldte ballondekorationer du er på udkig efter. Eller ganske enkelt noget helt personligt. Vi kan gøre jeres balloner til festen ekstra personlige med navn, foto eller logo. 

Professionel ballonpynt

Gitte har taget det anerkendte certifikat som ballondekoratør, samt fulgt diverse kurser, for at lære de bedste teknikker til at lave flotte ballondekorationer, ballonporte m.m. Herudover følger vi hele tiden med i hvad der trender lige nu. Vi står klar til at vejlede jer i forhold til jeres fest og budget. Kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan opnå. Vi tager gerne mod en udfordring. 

At det er en uddannet ballondekoratør der laver jeres balloner er jeres garanti for at pynten bare spiller til jeres fest. Vi kører ikke før alle balloner er på plads og vi bruger kun balloner af høj kvalitet, så i er sikret pynt der holder.

                                                                     uddannet dekoratørFlotte balloner

"Der blev talt meget om de flotte balloner til festen (red. konfirmation). Det var virkelig festligt"

- Majken


Godt alternativ til blomster

"Et godt alternativ med balloner i stedet for blomster til en overrasket modtager"

- Anja

Festligt

"Enkelt farvevalg, enkle store skulpturer, som pyntede og gjorde det store rum festligt"

- Dan

Holder længe

"imponeret over hvor længe vi havde flotte balloner foran butikken"

-Stine