Book en ballonklovn

Book en Ballonklovn og skab magi til dit arrangement

Har du brug for underholdning til din næste begivenhed? Så hvorfor ikke booke en ballonklovn og tilføje farverige ballondyr og en ekstra dosis sjov til festen! Betty Bomstærk er en erfaren ballonklovn og er klar til at skabe magi og glæde til ethvert arrangement, uanset om det er en børnefødselsdag, en firmafest eller et fremstød på gågaden ballonklovnen Betty kommer til alle festlige anledninger.

Ballonklovnen Betty Bomstærk vil ikke kun imponere med hendes evne til at skabe fantastiske ballondyr, men vil også møde børnene i øjenhøjde. Betty går gerne rundt mellem børnene og laver ballondyr og sjov, når der er mulighed for det.

Planlæg et besøg af en ballonklovn

Når i planlægger at få besøg af en ballonklovn skal i huske at sætte god tid af til besøget især hvis der er mange børn. For selvom det går hurtigt med at vride ballonerne tager det stadig tid at lave balloner til mange børn. 

Tilgengæld kan der nemt foregå noget andet sideløbende med. Dette kan især anbefales, hvis der er mere end 20-25 børn, da det ellers kan blive lang tid at sidde og vente på at alle får et ballondyr.

Ballonklovnen Betty har altid en lille bog med forslag til, hvad vi

kan lave ud af ballonerne, men tager også mod egne ønsker. Dette gør at det hele går en del hurtigere, da børnene får give ideer til hvad de kan ønske sig, så de ved det når det bliver deres tur.


Ballonklovn uden sminke, men med masser af balloner

At Ballonklovnen Betty ikke er sminket gør at hun er mindre skræmmende for især de mindste.

En del børn kan godt synes at klovne med deres sminke og klodsethed er en smule farlige, men Betty møder børnene med en rolig tilgang og nogle gange generthed, der gør at de fleste børn føler sig trygge i ballonklovnens selskab.


Hvis i ønsker det kan der også komme en ballondame helt uden næse og store sko. 


BEMÆRK at Betty Bomstærk ikke kan trylle, men hun er super god til balloner og hygge.


Ballonklovn til alle typer arrangementer

Ballonklovnen Betty har optrådt til mange typer af arrangementer, både de små selskaber til en børnefødselsdag eller til bryllup, hvor der bare lige skal ske lidt for børnene.

Men hun har også været til mange udendørs arrangementer, hvor hun f.eks går rundt på gågaden og møder børnene med klovnerier og ballonfigurer.


Så står du og skal arrangere fest, byfest, firmafest eller lignende hvor der gerne må ske noget for børnene, så er det oplagt at booke ballonklovnen Betty Bomstærk til at komme og sørge for underholdningen.


Vi skræddersyr underholdningen efter dit arrangement og jeres behov. Uanset om du ønsker et kort eller et langt besøg. Vi går op i at levere høj kvalitet og god service hver gang.


Mange voksne oplever det også som meget fascinerende at se ballonerne ændre form. 


Så hvorfor vente? Book en ballonklovn i dag og gør dit arrangement til en uforglemmelig fest for alle!
Sagt om ballonklovnen Betty Bomstærk

En dejlig oplevelse

"Tusind tak for en dejlig oplevelse. Vi var alle vilde med din måde at møde børnene på. "

Kirsten

Super god underholdning

Super god underholdning til vores byfest. Hun var konstant omringet af glade børn, vi bruger hende gerne igen :-) 

- Maiken arrangør af byfest

Festlig eftermiddag

Vi havde besøg af Betty Bomstærk på en sommerlejr med mere end 50 børn. Betty gav sig god tid, til at give hvert enkelt barn det ballondyr det ønskede sig. Der kunne vælges mellem mange forskellige dyr. Vi havde en festligt og sjov eftermiddag - og børnene var meget glade! 

Lisbeth leder på børnelejr