Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Mød Magi og sjov

Underholdning og balloner

Magi og Sjov er en lille underholdningsvirksomhed drevet af Gitte Gaedt Jensen.

Vi tilbyder trylleri og balloner til de fleste sammenhænge. Gitte har tryllet i mere end 15 år og har tryllet til mange forskellige private og offentlige arrangementer. Ligeledes tager hun ud som ballonklovnen Betty Bomstærk. Samt med et lærerigt sæbebobleshow, hvor der også er mulighed for selv at prøve at lave forskellige sæbebobler efterfølgende. 

Gitte er certificeret ballon artist og laver store og små ballondekorationer til alle typer af arrangementer. Hun kommer gerne med gode råd og vejledning i forhold til hvad der vil kunne sætte en god ramme om jeres fest.

I 2019 åbnede vi webshoppen med mulighed for at sende en ballonhilsen til en du kender eller bestille færdig designede ballondekorationer, samt løseballoner til din fest. Vi bestræber os på at have alt hvad du skal bruge for at pynte op med balloner til din fest. Så er der noget du ikke kan finde som har med balloner at gøre så skriv gerne til os, så forsøger vi at hjælpe.