Ballonbue valgfrie farver
Ballonbue valgfrie farver
Ballonbue valgfri farve

Ballonbue valgfri farver

Fra 129,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Ballonbue kit med valgfrie farver

Lav selv en ballonbue med de farver i ønsker til konfirmation, bryllup, jubilæum eller en anden fest. Hos magi og sjov kan du selv blande de farver balloner du ønsker til jeres ballonbue.. Hos os kan du ikke bare købe færdige pakker med ballonbuer i faste farver, men vi laver gerne en komplet pakke til dig med alt hvad du skal bruge, men i præcis de farver i ønsker. Vi ved at det betyder meget at man selv kan vælge hvilke farver der er pæne eller passer til servietter, helium balloner m.m

Med vores ballonbue pakke har du mulighed for at vælge farver der passer sammen med vores store balloner til helium, så alt ballonpynten passer perfekt sammen. 

Ballonbue pakken fåes i to størrelser og  indeholder: 70-80 balloner i de farver I ønsker. Samt 5m ballonbånd og limdutter. Antallet af balloner er næsten den samme, men det er størrelsen på dem ikke. Derfor giver det 2 forskellige længder.

Chrome ballonerne kan ikke vælges til disse pakkepriser, men tilkøbes i det antal du skal bruge her


1
+
Tilføj til kurv

Vi blander ballonpakken efter dine ønsker

Vi blander ballonpakken efter dine ønsker til farver, hvis du har særlige ønsker om at en farve skal fylde mere eller mindre skriver du det blot i kommentarfeltet ellers blander vi farverne nogenlunde ligeligt.