Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Konfirmations trylleshow

Trylleshow til konfirmationsfesten

Planlægger du en konfirmation, og vil du gerne tilføje et strejf af magi og sjov til festen? Et trylleshow er den perfekte underholdning til at forbløffe både konfirmanden og gæsterne! Book et trylleshow sammen med konfirmanden som en del af festplanlægningen eller lave det til en overraskelse. Giv konfirmanden et trylleshow som gave eller slip for at holde tale eller skrive en sang ingen kan synge med på. Book I stedet professionel underholdning, som med garanti vil give gæsterne noget at snakke om. 

Bliv snydt for sjov med et trylleshow der både forbløffer, men også får gang i lattermusklerne. Showet giver et sjovt afbræk i festen og noget at snakke om bagefter.


Et trylleshow samler gæsterne til konfirmationen i en fælles oplevelse, som alle kan forbløffes af. Samtidig skaber det mindeværdige øjeblikke når gæster inddrages i showet og måske kommer på slap line. Trylleshowet kan tilpasses konfirmanden, så det bliver personligt og unikt. 

Gitte levere et trylleshow der både forbløffer, overrasker og ikke mindst får gang i lattermusklerne. Trylleshowet er lavet specielt til konfirmationer, så det er noget alle aldre kan underholdes af, men særligt mindet mod den unge konfirmand.

Trylleshow med konfirmanden i fokus

Jeg bliver ofte booket af forældre eller bedsteforældre, som gerne vil have en overraskelse til konfirmanden. 

Showet er konstrueret sådan at konfirmanden får lov at deltage aktivt. Og er der en særlig historie om konfirmanden, du gerne vil have fortalt forsøger jeg også gerne at flette et par ting om hovedpersonen ind i showet. 

En unik gave hvor konfirmanden kommer i centrum på en afslappet og sjov måde.


Uforglemmelig konfirmationsfest

Et trylleshow til konfirmationen vil tilføje et ekstra lag af underholdning og skabe mindeværdige øjeblikke for både konfirmanden og gæsterne efterfølgende. Gør din konfirmationsfest uforglemmelig med et spændende trylleshow, der vil forbløffe og glæde alle til stede.


Showet varer ca 30 min eller tilpasset jeres fest.

Prisen afhænger bl.a hvor i landet festen holdes, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.


Sagt om konfirmations trylleshowet:

Tak for et fantastisk show til konfirmationen - Dorrit, bedstemor til konfirmand

Tak det ramte lige spot on- Jan, far til konfirmand

Perfekt, alle var underholdt og det store samtaleemne bagefter - Helle, mor til konfirmand