Send 1 års fødselsdags ballon Mickey
Send 1 års fødselsdags ballon Mickey
Send 1 års fødselsdags ballon Mickey

Send 1st birthday Mickey ballon

169,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send 1 års fødselsdags ballon

Den første fødselsdag er en helt særlig en af slagsen og med denne flotte ballon kan du ønske fødselaren STORT tillykke. Ballonen vækker helt sikkert glæde. Han er da kær denne søde Mickey mouse baby. 

En stor rund bubble ballon med "1st birthday" på den ene side og "happy birthday" på den anden sammen med søde motiver af Mickey Mouse. en oplagt fødselsdags ballon til den første fødselsdag. 

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før. 96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv