Pga ferie er det desværre ikke muligt at modtage send en ballon fra 23/7- 9/8

Send 1 års fødselsdags ballon minnie
Send 1 års fødselsdags ballon minnie
Send 1 års fødselsdags ballon Minnie

Send 1st birthday Minnie ballon

169,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send 1års fødselsdags ballon

Den første fødselsdag er en helt særlig en af slagsen og med denne flotte ballon kan du ønske fødselaren STORT tillykke. Ballonen vækker helt sikkert glæde. En sød rund bubble ballon med Minnie Mouse. Med teksten "1st birthday" på den ene side og "Happy birthday" påden anden, samt et billede af Minnie Mouse. En oplagt ballon til den lille mus der bliver 1 år. 

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før. 96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv