Hi-float balloon boost

Ballon boost

99,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Få dine helium balloner til at svæve længere med balloon boost

Balloon Boost er en innovativ flydende plastbelægning designet til at forlænge levetiden på dine heliumfyldte latexballoner.

Den leveres i en praktisk 500 ml-flaske.

Balloon Boost kommes ind i ballonen og danner en beskyttende belægning, der forhindrer helium i at sive ud i samme tempo som det ellers ville gøre. Dette forlænger ballonens levetid markant og giver dig mulighed for at nyde dine festdekorationer i længere tid.

Med Balloon Boost kan du nyde dine heliumfyldte balloner i op til 25 gange længere end uden behandling. Balloon Boost fungerer på samme måde som Hi-Float, men er billigere.

Balloon Boost er ideel til enhver fest eller begivenhed, hvor du ønsker at pynte med helium balloner, men ikke ønsker at bekymre dig om balloner, der mister luften for hurtigt. Den kan bruges både til personlige og kommercielle arrangementer som bryllupper, fødselsdage, firmafester og meget mere.

Så hvis du ønsker at forlænge levetiden på dine heliumfyldte latexballoner og spare tid og penge i processen, så er Balloon Boost den ideelle løsning for dig.

1
+
Tilføj til kurv