Pga ferie er det desværre ikke muligt at modtage send en ballon fra 23/7- 9/8

Sølv ballon med navn
Sølv ballon med navn
Balloner med navn

Folieballon med tekst

Sølv hjerte

50,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Mængderabat
Ved køb af 4: 45,00 kr.
Ved køb af 10: 40,00 kr.

Helium ballon med navn

Få din helt egen tekst på en folieballon, perfekt som pynt til festen eller som fødselsdagsballon. Balloner med navn er meget populære som pynt til festen, men også som pynt i butikken eller en personlig hilsen når noget særligt skal fejres. Du vælger helt selv hvilken anledning at en ballon med din tekst skal anvendes, det er kun fantasien der sætter grænser. Men vi kan nævne at balloner med egen tekst er meget populære til konfirmationer, butiksåbninger, bryllupper m.m

Bemærk at denne ballon er flad ved modtagelse, ballonerne med tekst kan også bestilles med helium her. Der kan den bestilles som send en ballon med tekst.

Husk dette når du vælger din tekst til ballonen:

HUSK at tjekke at teksten er stavet rigtigt. Vi skriver den som vi modtager den og tjekker ikke for stavefejl.

Hvis du har særlige ønsker til hvordan teksten skal opdeles skriver du blot teksten som du ønsker det. Ellers opdeler vi teksten som det giver bedst mening for at få teksten så stor som muligt. Bemærk jo længere tekst jo mindre bliver teksten.

Bemærk at kursive skrifttyper, ikke egner sig til ord med ene STORE bogstaver, så vi anbefaler at bruge en af de ikke kursive skrifttyper, hvis du gerne vil skrive med stort.1
+
Tilføj til kurv

Ballonerne er ideelle som heliumballoner til konfirmationen, fødselsdagen, brylluppet m.m

Ballonerne er 46cm og kan fyldes med enten helium eller luft. Helium forbrug: 0,015m3

Ballonerne er fra Qualatex, der laver kvalitets balloner, så du har balloner der svæver i flere dage (oftest et par uger) når de fyldes med helium.

Helium balloner

Helium balloner er meget populære og flotte som pynt til festen. Ballonerne sætter en festlig ramme om festen når de fyldes med helium og svæver over bordene eller rundt langs væggen, som velkomstskilte eller andet. Med vores balloner med navn bliver helium ballonerne endnu mere personlige. 

Ideer til anvendelse af balloner med egen tekst

Folieballonerne med tekst kan bruges på mange sjove måder til festen når de fyldes med helium. De kan anvendes som pynt på bordene konfirmandens nav eller bryllupsdatoen. De kan anvendes som velkomst skilt eller som en takke ballon på gavebordet. De kan også bruges som en sjov og personlig gave til festens hovedperson, det er helt sikkert en gave der vil blive husket.

Se også vores udvalg af balloner med navn eller egen tekst her