Ballon med navn
Ballon med navn
Dåbsballon

Helium ballon med bladranke

199,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send personlig ballon

Send en ballon med den tekst du ønsker på denne bubbleballon med bladranker på. Eller brug den som pynt til festen, f.eks en barnedåb, konfirmation, bryllup m.m

Ballonen er en bubble ballon og svæver derfor i ca 2-3 uger. Ballonen er fyldt med helium når dumodtager den, så den er klar til at pynte til festen eller vække glæde hos en overrasket modtager.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Sådan sender du en ballon hilsen

Bemærk at vi lige skal have en ekstra dag til at lave denne ballon.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.


1
+
Tilføj til kurv