Dåbs ballon med navn
Dåbs ballon med navn
Ballon med egen tekst

Helium ballon med fodspor og navn

199,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Dåbs ballon med navn

Send en ballon med den tekst du ønsker, på denne bubbleballon med fodspor på. Perfekt som en barselsgave eller dåbshilsen.

Eller brug den som pynt barnedåben, babyshoweren eller lignende fester. Det er nemt bare at tage ballonen op af kassen og sætte på bordet eller gulvet, hvor i ønsker at pynte festligt op.

Ballonen er gennemsigtig og har et sødt print af små fødder i hvid. Samt navn eller tekst som du ønsker. Teksten kan laves i flere forskellige farver. Bemærk at vi gerne skal have en dag ekstra til at gøre denne ballon klar.

Ballonen er 60cm og svæver i flere uger. Ballonen er fyldt med helium når du eller en du gerne vil overraske modtager den.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Sådan sender du en ballon hilsen

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.


1
+
Tilføj til kurv