Disney ballon

Send Disney fødselsdags ballon

109,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en disney fødselsdags ballon

En flot ballonhilsen til fødselaren. Disney figurerne har været populære og elsket gennem generationer og er det stadig. Send denne ballon med Mickey Mouse, Minnie Mouse, Fedtmule og Anders And til en fødselar der er vil med vennerne fra Andeby. Når du sender en ballonhilsen binder vi din personlige hilsen fast til snoren i ballonen,  men du kan også kombinere den med en af vores mange gaver til alle aldre.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med posten og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv