Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Fjerballon blå
Fjerballon blå
Fjerballon med navn grøn
Fjerballon med navn pink

Send Fjerballon med tekst

fra 229
Fragt omk. tillægges

En fjerballon og din personlige tekst.

En bubble ballon med fjer og navn. Perfekt at sende i mange forskellige anledninger. Den ser bare altid rigtig flot ud med fjerene i bunden.

Ballonen fåes i 2 forskellige størrelser, hvor den største naturligvis svæver længst, men de fleste bliver overrasket over hvor længe de svæver.

Da ballonerne er håndlavede efter bestilling må der beregnes en ekstra dag, før ballonen kan sendes afsted. 

Ballonen er en bubble ballon og svæver derfor i ca 2-3 uger. Ballonen er fyldt med helium når dumodtager den, så den er klar til at pynte til festen eller vække glæde hos en overrasket modtager.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Sådan sender du en ballon hilsen

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

Størrelse
50cm 60cm


1
+
Tilføj til kurv