Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Frost 2 ballon

Send Frost ballon

109,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en frost 2 ballon

En af nyere tids store Disney film er Frost eller Frozen, glæd en fan med denne flotte ballon med billede af Anna og Elsa på den ene side og Olaf på den anden side. Mange piger er helt tosset med de to søstre og vil elske at modtage en ballonhilsen med din personlige hilsen på et kort.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med posten og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv