✔︎ billige balloner     ✔︎kvalitets balloner     ✔︎send en ballon   ✔︎ kvalitets trylleshow

Gækkebrevs ballon

lyseblå

125,00 kr.

BEMÆRK! Vi kan desværre ikke nå at sende flere gækkebrevsballoner før påske, da posten ikke omdeler i påskedagene/helligdagene. Hvis du bestiller senest onsdag kl 10 kan vi dog nå at få sendt dit gækkebrev til pakkeshop på lørdag.

Send et sjovt og anderledes gækkebrev til bedstemor, moster, storebror eller ??? Ja hvem skal du sikre dig et påskeæg fra i år? Vi sender ballonen med det motiv og antal prikker du ønsker, fyldt med helium og så er det bare din opgave at indkassere påskeægget. 

En sjov lille påskehilsen der selv svæver op af kassen. Ballonen sendes fyldt med helium og hvis du ønsker en personlig hilsen med, sætter vi også gerne en sådan på.

Gækkebrevs ballonerne laves i 2 udgaver:

Hare på forsiden og Gæk,gæk gæk på bagsiden

Påskeæg på forsiden og mit navn står med prikker på bagsiden.

Husk at vælge en anden leveringsadresse ved bestilling, samt at taste modtagerens mobilnummer, da mobilnummeret vil stå på postlablen, når der sendes pakker direkte til modtageren og det duer jo ikke det er dit nummer.

Da der skal laves specialtekst på ballonen skal den bestilles minimum 2 dage før ønsket modtagelse.

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.
1
+
Tilføj til kurv