Ballon med navn og små balloner

Gumball ballon med tekst

299,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en ballon med navn

Denne ballon er fyldt med små balloner og helium. Det giver en sjov og sød effekt at der ligger en masse små balloner i forskellige farver inden i. Du vælger selv hvilken tekst der skal stå på ballonen.

Denne ballon med navn er oplagt som pynt til barnedåb eller babyshower med pink eller blå balloner, men den er også flot som bryllupshilsen med hvide og guld balloner. 

Ballonen er en bubble ballon og svæver derfor i ca 2-3 uger. 

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Sådan sender du en ballon hilsen

Bemærk at vi lige skal have en ekstra dag til at lave denne ballon.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.


1
+
Tilføj til kurv