Send en fødselsdags ballon

Send Happy birthday ballon

169,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Farverig ballonhilsen til fødselaren.

Denne store runde ballon i pastelfarver vækker opsigt og holder længe. Send en rigtig flot ballon med teksten "Happy birthday" som fødselsdagshilsen. Denne pastelfarvede bubble ballon er en af vores mest populære fødselsdags balloner i "send en ballon" kategorien. Men det er også en hilsen modtageren vil kunne glæde sig over længe og det ser bare flot ud når ballonen svæver op af kassen.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før. 96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv