Hi-float til helium balloner

Hi-floate stor flaske

145,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Få dine heliumballoner til at svæve længere med HI-FLOAT!

HI-FLOAT er en flydende plastik opløsning, der anvendes i latex balloner, hvor den sprøjtes ind og tørrer indeni ballonen. Derved dannes en hinde, der får helium (ballongas) til at blive længere tid inde i ballonen. Ultra HI-FLOAT får ballonerne til at svæve op til 25 gange længere tid, end en ubehandlet ballon! 

En almindelig 11" ballon holder sig normalt svævende i 18-24 timer med helium. Behandler du den med hi-float inden du fylder helium i, kan den holde sig svævende i 1-4 uger! En stor 16" ballon kan tilsvarende holde sig svævende i op til 7 uger.

Du modtager beholder med 710 ml. - nok til at behandle ca. 141 stk. 11" balloner. Der medfølger ingen pumpe, så anvend denne bøtte som refill til 473 ml. beholderen eller køb en pumpe.

1
+
Tilføj til kurv

Gode råd til Hi-float


Brug kun hi-float i latex/gummi balloner. Følg vejledingen. Prøv det gerne af et par dage i forvejen, så du kender den rigtige mængde hi-float og helium før du skal i gang med at pynte op til fest. Husk dog at Hi-float først må fyldes i lige inden ballonen fyldes med helium, da det ellers vil ligge og tørre. 

Den mest hyppige fejl der gøres med Hi-float er at der ikke bruges den rigtige mængde eller at det ikke masseres rundt i hele ballonen.

Lad Hi-floaten tørre før du flytter ballonen til et koldere lokale eller udenfor. Det er faktisk altid en god ide at lade ballonerne hænge et par timer før de flyttes hvis det er muligt.


Husk at hi-float kun er til brug i latex balloner, så de svæver længere. I folie balloner vil det blot have den modsatte effekt. Vi anbefaler heller ikke at bruge hi-float i konfetti balloner, da det nemt får konfettien til at klumpe. 


Det er altid en god ide at rense pumpen efter brug, da gelen ellers vil sidde og tørre inden i pumpen. Tag blot pumpen af og pump noget vand igennem en masse gange f.eks fra et glas med varmt vand.

Skulle pumpen alligevel være stoppet når du skal bruge den igen kan det løsnes ved at lægge pumpen i varmt vand ca 15 min og så forsigtigt pumpe, så løsner det sig.