Hi-float

Hi-float lille flaske

89,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Få dine heliumballoner til at svæve op til 25 gange længere med HI-FLOAT!

HI-FLOAT er en flydende plastik opløsning, der anvendes i latex balloner, hvor den sprøjtes ind og tørrer indeni ballonen. Derved dannes en hinde, der får helium til at blive meget længere tid inde i ballonen. Ultra HI-FLOAT får ballonerne til at svæve op til 25 gange længere, end en ubehandlet ballon! Nogle kalder det også ballonfix.

En almindelig 11" Qualatex ballon holder sig normalt svævende i 18-24 timer med helium. Behandler du den med hi-float inden du fylder helium i, kan den holde sig svævende i 1-4 uger! En stor 16" ballon kan tilsvarende holde sig svævende i op til 7 uger.

Du modtager smart lille beholder med HI-FLOAT med tilhørende pumpe samt udførlig instruktion på engelsk. Denne indeholder Hi-FLOAT nok til at behandle ca. 25 stk. 11" balloner eller 50 stk. 9" balloner.

Det er let at dosere HI-FLOAT: 
Ved 9" balloner skal du blot trykke pumpen halvt ned i hver ballon. 
Ved 11" balloner skal du trykke pumpen helt ned 
og ved 16" balloner skal du trykke 3 gange.

Bemærk at du IKKE skal anvende HI-FLOAT i folieballoner, her er det i stedet med til at gøre at ballonen ikke kan svæve. Er du i tvivl så kontakt os, vi vejleder dig gerne. 

Husk at købe helium


1
+
Tilføj til kurv

Gode råd til Hi-float


Brug kun hi-float i latex/gummi balloner. Følg vejledingen. Prøv det gerne af et par dage i forvejen, så du kender den rigtige mængde hi-float og helium før du skal i gang med at pynte op til fest. Husk dog at Hi-float først må fyldes i lige inden ballonen fyldes med helium, da det ellers vil ligge og tørre. 

Den mest hyppige fejl der gøres med Hi-float er at der ikke bruges den rigtige mængde eller at det ikke masseres rundt i hele ballonen.

Lad Hi-floaten tørre før du flytter ballonen til et koldere lokale eller udenfor. Det er faktisk altid en god ide at lade ballonerne hænge et par timer før de flyttes hvis det er muligt.


Husk at hi-float kun er til brug i latex balloner, så de svæver længere. I folie balloner vil det blot have den modsatte effekt. Vi anbefaler heller ikke at bruge hi-float i konfetti balloner, da det nemt får konfettien til at klumpe. 


Det er altid en god ide at rense pumpen efter brug, da gelen ellers vil sidde og tørre inden i pumpen. Tag blot pumpen af og pump noget vand igennem en masse gange f.eks fra et glas med varmt vand.

Skulle pumpen alligevel være stoppet når du skal bruge den igen kan det løsnes ved at lægge pumpen i varmt vand ca 15 min og så forsigtigt pumpe, så løsner det sig.