Send valentines ballon

Send Hjerte bubble ballon

169,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Ballon med hjerte motiv

Bubble ballon med hjerter perfekt til at fortælle en at du holder af ham eller hende. En oplagt valentines hilsen eller morsdags ballon.

En kærlighedshilsen der vil blive set og holder længere end en buket blomster. Denne ballon vækker med garanti et smil på læben. Og måske udløser det et kys, hvem ved.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før. 96% af de pakker vi sender er fremme dagen efter, men det er selvfølgelig ikke 100% sikkert.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager