LED ballon med lys
LED ballon med lys
Led helium ballon

Eksklusiv LED ballon

99,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Eksklusiv LED ballon med lys

Stor rund gennemsigtig ballon med 5 meter LED kæde. Denne ballon med LED lys skaber en flot og uforglemmelig ramme om enhver fest. Sæt et magisk præg på festen med lysende balloner. Super fed ballon med led lys. 

Dette er den originale fra Anagram som holder hele festen

Ballonen forbliver flot klar. Holder sig svævende min 3 dage når den er fyldt med helium. Utrolig dekorativt i et lidt mørkt lokale. Flot omkransning af dansegulvet. LED ballonerne gør alle større sale intime og festlige. Disse balloner skaber en helt særlig magisk stemning. Denne hvide LED ballon vil uden tvivl skabe glæde og begejstring, uanset om i skal holde en fødselsdagsfest, en bryllupsfest, konfirmation eller et jubilæum. Så hvorfor ikke tilføje noget ekstraordinært til din fejring? Tilføj LED ballonen til din indkøbskurv i dag, og se din fest blive forvandlet! 

1
+
Tilføj til kurv

Fakta om den klare LED ballon:

 • Stor gennemsigtig ballon med 5 meter LED kæde
 • LED ballonen svæver min 3 dage
 • Batteriboksen bruges som ballonvægt
 • Batterier medfølger ikke. LED-kæden skal bruge 2xAA batterier
 • LED kæden kan genbruges igen og igen
 • Du kan købe en ny klar ballon til den næste fest
 • LED ballonen kræver IKKE Hi-float
 • Ballonen svæver kun ved brug af helium

Hvis du ønsker LED ballonen med helium og montering af lyskæde hjælper vi også gerne med det mod en merpris. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. 

Sådan fylder du din LED ballon med helium:

 1. Hav din lyskæde klar og udfoldet, fold din ballon ud og åben din heliumflaske helt op.
 2. Sæt to stole med 45-50 cm mellemrum.
 3. Sæt åbningen af ballonen over tuden på helium flasken, og pres ned på tuden, så du kan høre og se ballonen fyldes med helium. OBS: start stille og roligt ud. Ingen grund til at give fuld gas
 4. Bliv ved med at fylde ballonen til den er ca. 45 cm i diameter. Brug stolene til at måle efter. Hvis ballonen bliver under 45 cm har den ikke nok helium til at holde vægten af lyskæden.
 5. Ballonen lukker selv, så helium ikke siver ud.
 6. Vikl nu enden af lyskæden om åbningen på ballonen, så den er fæstnet på ballonen og fortsæt så rundt omkring hele ballonen stramt 2 gange (på kryds og tværs). Det er vigtigt at du holder kæden stramt ellers vil den smutte af. Til slut vikler du igen lyskæden omkring flippen med åbningen.
 7. Vil du sikre dig at lyskæden ikke glider nogen steder, kan du sætte den fast på toppen med en limdut eller 2 stykker klar tape.
 8. Hvis du synes ballonen svæver for højt, kan du justerer højden ved at køre lyskæden en omkring batteriholderen, indtil højden passer.
 9. Du kan nu sætte ballonen lige hvor du vil og bruge batteriholderen som ballonvægt. Pak den evt ind i et stykke papir, for at gøre den lidt pænere eller gem den under noget andet pynt på bordet.

Pakken indeholder: 1 stk. ballon klar ballon (50cm) + 1 stk. LED lyskæde på 5 meter.

Led kæden indeholder 50 led lys. Batteriboksen fungere fint som ballonvægt. Ballonen tændes og slukkes på batteriboksen. 

Diameteren på ballonen er ca 50cm alt efter hvor meget du fylder den. Hvis ikke ballonen svæver skal du blot fylde mere helium i. Bemærk at der findes billige LED balloner på markedet der ikke svæver når de fyldes med helium.

Husk helium