LED ballon med lys
LED ballon med lys
Led helium ballon

Klar rund LED ballon

49,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Klar rund LED ballon med lys

Stor rund gennemsigtig ballon med 5 meter LED kæde. Denne ballon med LED lys skaber en flot og uforglemmelig ramme om enhver fest. Sæt et magisk præg på festen med lysende balloner. Super fed ballon med led lys.

Ballonen forbliver flot klar. Holder sig svævende ca 1 dag når den er fyldt med helium. Utrolig dekorativt i et lidt mørkt lokale. Flot omkransning af dansegulvet. LED ballonerne gør alle større sale intime og festlige. Disse balloner skaber en helt særlig magisk stemning. Denne hvide LED ballon vil uden tvivl skabe glæde og begejstring, uanset om i skal holde en fødselsdagsfest, en bryllupsfest eller et jubilæum. Så hvorfor ikke tilføje noget ekstraordinært til din fejring? Tilføj LED ballonen til din indkøbskurv i dag, og se din fest blive forvandlet! 

1
+
Tilføj til kurv

Fakta om den klare LED ballon:

  • Stor gennemsigtig ballon med 5 meter LED kæde
  • Batteriboksen bruges som ballonvægt
  • Batterier medfølger ikke. Led kæden skal bruge 2AA batterier
  • LED kæden kan genbruges igen og igen
  • Du kan købe en ny klar ballon til den næste fest
  • LED ballonen kræver IKKE Hi-float

Led kæden indeholder 50 led lys. Batteriboksen fungere fint som ballonvægt. Ballonen tændes ogslukkes på batteriboksen. 

Diameteren på ballonen er ca 50cm alt efter hvor meget du fylder den. Hvis ikke ballonen svæver skal du blot fylde mere helium i. Bemærk at der findes billige LED balloner på markedet der ikke svæver når de fyldes med helium.

Husk helium

Hvis du ønsker LED ballonen med helium og montering af lyskæde hjælper vi også gerne med det mod en merpris. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.