Konfetti ballon babyshower

Konfetti ballon med navn og fodspor

269,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Konfetti ballon til babyshower

Send en konfettiballon med blå eller pink konfetti inden i, samt fodspor og navn udenpå. Balloner med navn er meget populære og denne med konfetti og fodspor er oplagt at bruge til barnedåb eller babyshower. Du vælger hvilken farve konfetti, samt hvilken tekst der skal på ballonen. 

Konfetti ballonen er også oplagt at sende til de kommende bedsteforældre eller som en barselshilsen til de nybagte forældre.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Sådan sender du en ballonhilsen

Bemærk at vi lige skal have en ekstra dag til at lave denne ballon.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.
1
+
Tilføj til kurv