Konfirmand ballon med helium
Konfirmand ballon med helium
Konfirmations ballon med helium

Konfirmations ballon

299,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Konfirmand balloner med helium

Brug denne ballon som pynt til konfirmationen, som en hilsen til konfirmanden. En sjov måde at give en pengegave. Bind pengesedlerne fast i snoren og lad dem svæve op sammen med ballonen til overraskelse for modtageren. 

Denne bubble ballon fyldes med helium og små balloner i de farver du ønsker. En fejring af årets konfirmand. Ballonen fåes i 2 str: 50cm eller 60cm. Hubble balloner svæver ofte 2-3 uger, så du behøver ikke være nervøs for at de ikke holder. Der er massere af tid til at nyde ballonen efterfølgende.

Bemærk at dette er en ballon der er fyldt med helium og med snor og ballonvægt, så den er klar til fest.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Send ballonen

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Bemærk at der skal beregnes en ekstra dag før afsendelse af denne ballon, da der skal tekst på.

Pakken sendes med posten og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.1
+
Tilføj til kurv