Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Valentines ballon

Send Love bubble ballon

169,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send love you ballon

En flot måde et fortælle at du elsker ham eller hende. Perfekt til valentines day eller bare som alternativ til en blomst. Ballonen er en bubble ballon, hvilket betyder at den er gennemsigtig og det giver en rigtig flot effekt. Samtidig er den lavet i et specielt materiale, så den bliver rund, men også så den holder heliumen længe.

Rund ballon med teksten "Love you" og hjerter.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv