Pga ferie er det desværre ikke muligt at modtage send en ballon fra 23/7- 9/8

Send en ballon - Minion

Send Minion ballon

150,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en minion ballon med helium

De sjove og søde minions figur er kendt af mange børn og voksne. De stammer fra filmen grusomme mig og har siden fået deres egne film, da de charmerede sig ind i seernes hjerter, med deres tossede facon og specielle sprog.

Nu kan du sende en minion til en der er tosset med de små gule væsener, der hele tiden kommer på nye skøre idéer. Send den som fødselsdagshilsen med din personlige hilsen eller i en anden anledning, hvor du kender en der skal glædes med denne store minionballon. 

Bemærk at ballonen måler 63cm

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en stor kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med posten og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

1
+
Tilføj til kurv