Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Send 3 hjerte balloner
Send 3 hjerte balloner
Send rød hjerte ballon
Send hjerte ballon
Send hjerte ballon med helium
Send hjerte ballon
Send hjerte ballon
Send hjerte ballon
Send hjerte ballon
Send hjerte ballon med helium
Send hjerte ballon

send 3 hjerte balloner

250,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send 3 hjerte balloner til en du holder af

Vi fylder dem med helium, så de svæver op af kassen når modtageren åbner den. En flot måde at fortælle ham/hende at du elsker ham/hende. En måde at fri på, en valentines hilsen eller bare en rigtig sød hilsen til en der betyder meget for dig. En hilsen til brudeparret, sølvbrudeparret eller guld brudeparret. Mulighederne er mange med denne hjerte ballon buket.

Hjerterne fåes i flere farver. Vælger du kun en farve bliver de alle 3 samme farve, men du må vælge op til 3 farver, så du kan kombinere dem som du gerne vil.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Se også vores store hjerter med valgfri tekst

Vil du gerne sende en hilsen med mere end 3 hjerter, så klare vi også nemt. Bare skriv til os.

Vi fylder ballonerne med helium, binder en vægt i den og sender dem i en stor kasse, hvor ballonerne stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren.  Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.1
+
Tilføj til kurv