Send stor astronaut ballon

Send Astronaut ballon

199,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en stor astronaut ballon

Kender du en der skal overraskes med en stor astronaut ballon? En der er vild med rummet. Så send en helium ballon med din personlige hilsen. Skal der pyntes op til fødselsdag med rum tema er det nemt at tage ballonen op af kassen og pynte op.

Kombiner den evt med vores rumraket ballon og lav en helt særlig hilsen når de stiger op af kassen.

Bemærk dette er en stor ballon og den kommer derfor også i en stor kasse der rigtig vækker overraskelse. Astronaut ballonen måler 71cm når den er pustet op.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en stor kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Folieballonen holder sig svævende i 7-10dage. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med posten og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv