Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Send helium ballon byggeplads

Send ballon byggeplads

109,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send fødselsdags ballon med byggeplads

Mange drenge ELSKER gravemaskiner og byggepladser. Send denne fødselsdags ballon til drengen der er vild med byggepladser og arbejdsmaskiner. Tag ballonen ud af kassen og i er klar til at pynte op til fødselsdag. Kombiner den evt med vores store dumper ballon og du har en virkelig flot fødselsdags hilsen. En fødselsdags ballon med teksten "happy birthday" og en masse maskiner, som en kran, dumper, gravko m.m

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med posten og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv