Rød ballon med foto
Rød ballon med foto
Design din heliumballon med foto

Send ballon med foto

Rød

219,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en personlig ballon med foto

Få dit helt eget billede på en ballon før vi sender den med helium og din personlige hilsen. Sæt f.eks fødselarens navn og billede på og send en personlig fødselsdags hilsen eller ønsk tillykke med sølvbrylluppet, jubilæet og meget andet. Send en ballon med foto.

Der er mulighed for at uploade et billede til ballonen efter betaling og ellers kan det sendes på mail til kontakt@magiogsjov.dk Vi anbefaler et billede i høj opløsning og skarphed. 

Bemærk at dette er en ballon med helium, ballonerne med foto kan også bestilles med din tekst uden helium f.eks som pynt til festen. Eller bestil ballonerne her med helium og tag dem op af kassen, så er de klar til at pynte på bordene til festen.

Da ballonerne først printes efter bestilling må der beregnes en ekstra dag, før ballonen kan sendes afsted. 

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Du vælger selv farven på ballonen, så du f.eks kan lave en blå ballon med navn eller andre balloner med billede, f.eks en ballon til fødselsdagen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren.  Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med posten og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.


1
+
Tilføj til kurv