Send Spiderman ballon
Send Spiderman ballon
Send Spiderman ballon

Send en Spiderman ballon

169,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en Spiderman ballon

Send en sej Spiderman ballon til en der er vild med den populære edderkopper spindende superhelt. Er du vild med Spiderman er dette en virkelig sej overraskelse at modtage som f.eks en fødselsdags hilsen. Eller tag ballonen op af kassen og i er klar til at pynte op til festen.

Send også en ekstra lille gave med din ballonhilsen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før. 96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv