Vi har desværre ikke mulighed for at levere send en ballon mandag den 9/10

Send et års fødselsdags ballon
Send et års fødselsdags ballon
Send et års fødselsdags ballon

Send ettal med krone

Lysblå

250,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send ballon til 1 års fødselsdag

Send et stort 1 tal i pink eller lyseblå til ham eller hende, der skal fejre sin første fødselsdag. Eller tag dem op af kassen og brug som pynt til etårs fødselsdagen. Helium ballon formet som et 1 tal i pink eller lysblå med en guldkrone.

Gør fødselsdagsballonen mere personlig ved at sætte et navn på den, bestil navnet her eller gør det til en helt særlig hilsen ved at sende ettals ballonen sammen med en af vores andre populære folieballoner til børn

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Tallene er 86cm høje.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en stor kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren.  Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv