Send Frost 2 ballon

Send Frost 2 ballon

169,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en Frost 2 bubble ballon

En af nyere tids store Disney film er Frost eller Frozen, glæd en fan med denne flotte ballon. En stor bubble ballon som holder sig svævende i lang tid ofte helt op til en måned. Med billede af de populære karakterer fra Frozen 2, både Anna, Elsa, Kristof, Olaf og rensdyret Sven.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vilkår for send en ballon:

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.  96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv