Send en stor havfrue ballon

Send havfrue ballon

199,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en stor havfrue ballon

Kender du en der skal overraskes med en stor havfrue ballon fyldt med helium? Måske en pige der er vild med havfruer. Så er det da denne send en ballon hun skal have med din personlige fødselsdags hilsen. Eller skal der pyntes op til fødselsdag med havfrue tema er det også nemt at tage ballonen op af kassen og så er i klar til at pynte.

Kombiner den store havfrue ballon med vores havfrue fødselsdags ballon og gør hilsenen ekstra flot.

Bemærk dette er en stor ballon og den kommer derfor også i en stor kasse der rigtig vækker overraskelse. Havfrue ballonen måler 97cm når den er pustet op.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en stor kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Folieballonen holder sig svævende i 7-10dage. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med posten og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv