Send en baby ballon

Send hello baby ballon

109,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en barsels ballon

Send denne ballon til nogle der lige har fået en lille ny i familien. Skal i på barsels visit er det en rigtig sød hilsen selv at tage med. Ellers kan den sendes til de nybagte forældre, som en rigtig sød hilsen. Denne baby helium ballon er også rigtig sød som pynt til barnedåben eller babyshoweren. Tag den op af kassen og i er klar til at pynte op til festen. En sød ballon med striber og en bamse fyldt med helium.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med posten og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv