Send en ko helium ballon

send ko ballon

125,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send en stor ko helium ballon

Send en stor ko ballon til fødselaren der er vild med bondegårdsdyr eller til landmanden der lige er blevet uddannet eller på anden vis skal fejres. Helium ballonen svæver op af kassen med din personlige hilsen. Kombiner den evt med bondegårds fødselsdags ballonen og lav en helt personlig ballonhilsen. Tag ballonen op af kassen og i er klar til at pynte op til festen.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en stor kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Folieballonen holder sig svævende i 7-10dage. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med posten og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv