Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Send ballon med navn LOL Surprise

Send LOL balloner

199,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send LOL Surprise balloner med navn

Send en personlig ballonhilsen til hende der er vild med karakterene fra LOL Surprise. Disse dukkerhar vendte meget frem og er meget populære hos piger i skolealderen. Nu kan du send en helt personlig ballonhilsen med denne ballonbuket. Ballonbuketten består af en LOL surprise ballon og en rund ballon med navn. De svæver op af kassen med din personlige hilsen, perfekt som en fødselsdags hilsen. 

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonerne med helium, binder en vægt i dem og sender dem i en hvid kasse, hvor ballonerne stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren.  Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.

1
+
Tilføj til kurv