Send fødselsdags ballon
Send fødselsdags ballon
Maritime ballonhilsen

Send maritime ballon

169,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send fødselsdags ballon

Send denne maritime fødselsdags hilsen til en særlig fødselar. Kender du en der skal holde fødselsdag med et maritimt tema eller en der er vild med dykkere, fisk eller havet, så er dette den perfekte fødselsdags hilsen. Send den med sin personlige hilsen, som svæver med op af kassen.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før. 96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.


1
+
Tilføj til kurv