Valentines box Large

275,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Send røde hjerter til valentines dag

Send 3 flotte røde hjerte balloner med helium sammen med en pose bolker med hjerter fra Almuegaarden. Så får du i hvert fald sendt årets flotteste valentines hilsen og den holder mindst lige så længe som en buket blomster. En sød måde at erklære din kærlighed på. Sig det med balloner. 

En hilsen der med garanti vil vække varme følelser og et smil når de 3 ballonhjerter svæverop af kassen sammen med din personlige hilsen. Også med en pose kvalitets bolsjer i kassen. 

Indeholder: 3 røde hjerte balloner med helium, din personlige hilsen og en pose hjertebolsjer fra Almuegaarden.

Sådan sendes boxen:

Vi fylder ballonerne med helium, binder dem fast til bolsje posen og sender dem i en hvid kasse, hvor de stiger op sammen med din personlige hilsen når kassen åbnes af modtageren.

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti. 

Hvis du selv vil overrække boxen kan du fint bestille den til modtagelse i pakkeshop i weekenden, så er du sikker på at have den.


1
+
Tilføj til kurv