Gode råd til at pynte op med balloner

Balloner kan være med til at sætte en festlig ramme for en hver fest. Balloner kan gøre alle lokaler festlige. Men vi oplever også at mange henvender sig til os fordi de er i tvivl om hvordan de kommer i mål med ballonpynten, så det ikke bliver en skuffelse. Derfor har vi her samlet en række gode råd til at lave flotte balloner der holder til hele festen.

Vælg de rigtige balloner

For at være sikker på at ballonerne bliver en succes til festen er det vigtigt at i vælger de rigtige balloner til det i gerne vil lave.

Først er det naturligvis vigtigt at i overvejer hvilke farver der skal være. Hvad vil passe godt til servietter, lys og andet pynt i skal have?

Dernæst vil vi anbefale at i ikke lader jer friste af de billige balloner, da pris og kvalitet oftest følges ad når det kommer til balloner. Særligt hvis ballonerne skal fyldes med helium er det vigtigt at de har en god kvalitet ellers bliver du nemt skuffet. F.eks er der mange billige LED balloner til salg, som kun holder få timer (ca 4 timer), hvilket sjældent er nok til en hel fest.

Alle balloner købt hos os er af god kvalitet og skal nok sikre jer en god fest. F.eks svæver vores LED balloner nemt til en hel fest.

Helium balloner

Hvis i ønsker at ballonerne skal svæve f.eks i en snor over bordet skal de fylde med helium.

Helium balloner gode rådNogle har meget dårlig erfaring med dette, men hvis du følger vores 6 enkle råd til helium balloner er det ikke svært at få succes og de ser bare super festlige ud til enhver fest. 

 1. Vælg kvalitets balloner (husk at vælge nogle der er CE mærkede)
 2. Brug balloner der er store nok (se afsnittet herunder)
 3. Husk Hi-float til Latex balloner (almindelige balloner) Se vores blog om hi-float for at se fordelene og hvordan du bruger Hi-float.
 4. Husk ballonvægt og snor, hvis ikke ballonerne skal hænge i loftet.
 5. Fyld ballonerne rigtig. Se vores guide til at fylde balloner med helium her
 6. Lad være med at spare på heliumen, gælder især LED balloner og almindelige balloner.
 7. Hav et par ekstra balloner og helium, der kan springe en undervejs i processen.

Hvis du vælger ikke at bruge hi-float i almindelige balloner kan du ikke pynte op før på dagen. Med Hi-float eller folieballoner kan du nemt pynte op dagen før.

Brug balloner der er store nok

Når du skal lave helium balloner er det vigtigt at ballonerne er store nok ellers svæver de ikke når de fyldes med helium. 

Latex balloner (almindelige balloner) skal være minimum 25cm for et godt resultat

Folieballoner skal være minimum 45cm for at svæve, det betyder at små tal og bogstav balloner ikke kan svæve når de fyldes med helium.

Hvis du bruger latexballoner (almindelige balloner) er det vigtigt at de er minimum 25cm.

Balloner med navnPersonlige balloner til festen

Skal pynten til konfirmationen, brylluppet, festen mv være personlig tilbyder vi både balloner med navn og balloner med jeres eget billede. Det er balloner der er med til at gøre pynten mere personlig. Brug dem f.eks som velkomst skilt eller som pynt på bordene.

Ballonporte og ballonbuer

Hvis du ikke har lyst til at kaste dig ud i det med helium, så er der naturligvis også andre flotte, billige og populære måder at pynte op med balloner. 

Fordelen ved at pynte op med balloner uden helium er at ballonerne holder længere og du ikke behøver være nervøs for om de holder til festen. Du kan nemt lave ballonbuer m.m et par dage før festen

Ballonbue: En nem og billig måde er at lave en ballonbue med ballonsnor/ballonbånd og balloner i de farver i ønsker. Man kan købe færdige sæt, men hos os kan i blande farverne præcis som i ønsker det. Så kan i lave balloner der matcher evt andre balloner eller pynt.

Ballonport: Det er også meget festligt at byde gæsterne velkommen med en port lavet af balloner. Det kræver mange balloner der skal pustes op og derfor anbefaler vi at du køber en elektrisk pumpe til arbejdet, men med den og et ballonportkit er du også godt kørende. Hvis porten skal stå ude kan det være en god ide at have noget den kan bindes fast til, da balloner nemt flyttes af vinden.

Ballonsøjle: Vil du helst ikke i gang med en hel port er søjlerne en nemmere og mere overkommelig opgave. Med vores ballonsøjlekit får du stativ og holdere der gør arbejdet nemt og giver et smukt resultat. Vil du lave en klassisk søjle er det vigtigt at ballonerne har samme størrelse for at søjlen bliver ens og pæn. Brug f.eks en ballonstørrelses måler


Ballonpynt

Nemt og professionelt ballonpynt til festen

Vil du gerne gøre det ekstra nemt og være sikker på et flot ballon resultat til festen, så kommer vi gerne og laver heliumballoner, ballonvæg, ballonbue, personlig ballon dekoration m.m lige efter jeres ønsker. Vi gør arbejdet og du kan koncentrere dig om alle de andre ting der skal være klar. Samtidig er du fri for bekymringer om hvilke balloner, om det holder m.m

Gode materialer til ballonpynt

Hvis du gerne selv vil lave ballonerne til jeres fest har vi her en række materialer der er gode at have ved hånden:

 • en pumpe (det er hårdt at puste så mange balloner op uden)
 • Saks 
 • Ballonvægte (hvis i skal have heliumballoner)
 • Limdutter (til lige at sætte de sidste balloner på for finish)
 • Ekstra snor
 • Klæbesøm, kroge eller andet til at fastgøre ballonbue, port m.m
 • Hi-float hvis du skal fylde almindelige balloner med helium

Derudover naturligvis helium, ballonkit og gode balloner.


Flotte balloner

"Der blev talt meget om de flotte balloner til festen (red. konfirmation). Det var virkelig festligt"

- Majken


Godt alternativ til blomster

"Et godt alternativ med balloner i stedet for blomster til en overrasket modtager"

- Anja

Festligt

"Enkelt farvevalg, enkle store skulpturer, som pyntede og gjorde det store rum festligt"

- Dan

Holder længe

"imponeret over hvor længe vi havde flotte balloner foran butikken"

-Stine