Fremover bliver betalingen varetaget af Gaedt Design og derfor vil det være det navn der fremgår af kontoudtoget efter betaling.

Ballontal 2 mosaic
Ballontal 2 mosaic
Ballontal mosaic tal

Ballonboks tal

2

159,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Tal ballon bokse til at fylde med balloner

Pynt op til fødselsdagen med balloner DIY. Uanset om det er 1 års fødselsdag eller en rund fødselsdag, så er disse ballonboxe flot ballon pynt til fødselsdagen. Vi har alle tal fra 0-9 - hver og en tæller. Gør fødselsdags pynten personlig og imponer gæsterne med ballonbokse. 

En nem måde at pynte flot op med balloner uden helium. Du kan også pynte boksene med helium balloner i samme farve som dem du fylder i boksen. Eller kombiner dem med helium balloner på bordene og lav en flot sammenhængende ballonpynt til fødselsdagen eller jubilæet.

Skal i fejre jubilæum er ballonboksene formet som tal også en oplagt måde at markere det på, uanset om det er en medarbejder eller virksomheden der har jubilæum.

Ballonboksene kommer uden balloner, men vi har mulighed for at du selv kan blande præcis de farver balloner du ønsker at fylde ballonboksen med. Du skal bruge mellem 25-35 små balloner (ca 12cm) alt efter hvor store du puster dem op for at fylde ballontallene.

Ballonboksen er lavet af skumgummi og skal samles før brug, der medfølger vejledning.

Ballonboksene måler 81x58x14cm

1
+
Tilføj til kurv

Shelfie væg eller gode instagram billeder

Ballonboksene er oplagte som selfie væg eller til at tage billeder af fødselsdags barnet på denne helt særlige dag. Ballontallene giver virkelig nogle flotte billeder.