Konfetti ballon med navn
Konfetti ballon med navn
Konfetti ballon med navn
Konfetti ballon med tekst

Konfetti ballon med navn

60cm

259,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Konfetti ballon med tekst

Fortæl alle den gode nyhed med en konfetti ballon med blå konfetti og teksten "it's a boy" eller pynt op til babyshower eller barnedåben med denne helium ballon. Eller send den som hilsen til de nybagte forældre, fødselaren m.m med din personlige hilsen. 

Du vælger selv farve på konfettien og hvilken tekst der skal stå på ballonen, så den kan passe til alle anledninger.

Ballonen er en bubble ballon og svæver derfor i ca 2-3 uger. Ballonen er felt med helium når dumodtager den, så den er klar til at pynte til festen eller vække glæde hos en overrasket modtager.

Send en sød lille gave afsted sammen med ballonen.

Send ballonen

Vi fylder ballonen med helium, binder en vægt i den og sender den i en hvid kasse, hvor ballonen stiger op sammen med din personlige hilsen når den åbnes af modtageren. Bubble ballonerne holder sig ofte svævende i op til en måned. Så modtageren kan få glæde af den i flere dage. Giv en hilsen der ikke lige glemmes eller overses. 

Bemærk at der skal beregnes en ekstra dag før afsendelse af denne ballon, da der skal tekst på.

Pakken sendes med postnord og bliver derfor kun leveret på hverdage. Hvis du ønsker at ballonen skal gives i weekenden eller på helligdage, skriver vi gerne på kassen at den ikke må åbnes før den pågældende dag. Du kan bestille ballonen nu og skrive i kommentarfeltet, hvornår ballonen skal modtages, så sender vi den dagen før.

96% af alle pakker er fremme dagen efter, men der er ingen garanti.


Størrelse
50cm 60cm


1
+
Tilføj til kurv