Guide til at sende ballonhilsen


Det er meget enkelt at sende en ballonhilsen:


  1. Start med at kigge vores udvalg af balloner igennem. Find den ballon der passer perfekt.


  1. Skriv en hilsen til modtageren og skriv en ønsket modtagelses dato


  1. Læg ballonen i indkøbsvognen


  1. Køb evt en ekstra lille gave til modtageren i form af bolsjer eller bamser


  1. Udfyld dit navn og adresse, samt modtagerens.


  1. Gennemfør din ordre og glæd dig til at høre fra en glad modtager.Bemærk at hvis ballonen skal modtages i weekenden eller en på helligdag, skal de bestilles i lidt bedre tid, så sender vi ballonen, så den er fremme før weekenden med en besked om at den ikke må åbnes før den ønskede dag. Når du har bestilt send en ballon:


Vi sender som hovedregel ballonen afsted dagen før ønsket modtagelse, da 96% af alle forsendelser er fremme dagen efter. Der er dog ingen garanti og må derfor ikke sammenlignes med personlig levering. Vi betaler ikke pengene tilbage for balloner der er forsinkede. 


I forbindelse med helligdage siger erfaringen at der kan være lidt længere levering og derfor sender vi nogle gange en dag tidligere. 


Samme dag som vi sender ballonen afsted modtager du et track and trace nummer på mail, så du kan følge din ballons rejse til modtageren.


Ballonen skal være bestilt før kl 11 dagen før, (+1dag ekstra hvis der skal være personlig tekst på), men det er altid en god ide at bestille i god tid.


Vi sender kun til adresser i Danmark.


Vores heliumballoner er i god kvalitet og holder sig derfor svævende længe. Folie balloner typisk en uge og bubble balloner meget længere.


Der er plads til en bubble ballon eller stor folieballon i en kasse, men optil tre almindelige folieballoner.


Vi sender ballonerne til privatadresser og erhvervsadresser mandag-fredag, men vi sætter gerne en besked på om at kassen først må åbnes på søndag. Det kan jo give lidt at glæde sig til ;-)

Afhent helium ballon:


Du kan naturligvis også vælge selv at hente din ballonhilsen hos os i Almind ved Kolding. Det giver dig jo mulighed for f.eks at pakke en lille gave med i kassen. Også kan du selv se modtagerens reaktion når du aflevere den.

Så vælger du bare afhentning ved bestilling. Så får du en mail når ballonen er klar til udlevering.
Balloner og miljøet:


Slip aldrig ballonerne løs i det fri. Det ser rigtig flot ud, men de kommer ned igen som skrald i naturen. Når du ikke længere gider have ballonen, så punkter den og smid den ud :-) 

Ballon med valgfri tekst

Ønsker du at sende en ballon med din personlige tekst. Så laver vi gerne det. Du bestiller den her, vælger farve, tekst farve, samt tekst. Derefter følger du ellers bare samme procedure som oven over.