Pga ferie ferie sender vi ikke balloner til modtagelse den 9.-13. Juli

Halloween inspiration

Halloween vinder mere og mere ind i Danmark.

Derfor har vi valgt at lave denne blog med inspiration til halloween bordet. Vi har flere flotte halloweenballoner på shoppen. Og balloner sætter jo altid en festlig ramme. Men vi har også fundet et par andre ideer frem til hvordan i kan pynte op til festen og så endda uden at det koster en million.

Læg en ægte halloween bordløber på bordet og gå i gang med at få pyntet bordet. Kastanjer og kastanjedyr er oplagte dekorationer på denne tid af året.


Men vi har også lavet et ark med halloween motiver, som du selv kan printe, klippe og dekorere med. Med dem kan du forvandle syltetøjsglas til halloween lysestager. Der er også figurer til at sætte på sugerørene, så alle sugerør kan forvandles til halloween sugerør. Brug f.eks vores sort og hvid stribede papirsugerør passer godt sammen med vores servietter.


Ballonen er dekoreret med stickers, så i selv kan lege med hvilket udtryk ballonerne skal have. Den på billedet er fyldt med hi-float og helium, men de kan naturligvis og så fyldes med luft og hænges ned fra loftet. Lav også flotte halloweenbuketter ved at blande orange, sorte og hvide balloner. Brug en almindelig ballonvægt eller en halloweenspand eller en skål dekoreret med halloween stickers fyldt med slik.

Hvis ikke i har lyst til selv at dekorere ballonen, har vi naturligvis også en masse flotte Halloween balloner klar til at blive pustet op og pynte med.

Rigtig god Halloweenfest.