Hi-floate

Vil du gerne pynte med flotte helium balloner til din fest og vil du gerne have at de holder til festen er færdig? Ja det ser da flottest ud ikke? Så læs denne guide.

 Det ser bare kedeligt ud når ballonerne næsten ligger på bordet før festen kom i gang. Det kan du undgå ved at bruge Hi-floate og at fylde nok helium i ballonerne.

Ballonerne skal være minimum 10” (25,5cm) for at sikre at de holder sig svævende længe. Også er det også vigtigt med balloner af god kvalitet.

Mange af de balloner du køber i supermarkeder m.v ofte kun er 9” (23cm) hvilket giver en noget kortere svævetid. 


Grunden til at ballonerne falder til jorden er at helium molekylerne trænger gennem ballonerne. Helium er mindre end luft og derfor trænger det hurtigere igennem. 

Ved at bruge Hi-floate laver du en lille hinde på indersiden af ballonerne som gør at molekylerne får svære ved at trænge igennem og derved svæver din ballon længere.

Hi-floate får dine balloner til at svæve 25 gange længere end balloner uden. Det betyder at de faktisk kan svæve i flere dage. Som EKSTRA BONUS betyder det at du kan fylde ballonerne dagen før festen og stadig have flotte balloner. Vi har haft latex balloner med Hi-floate der har holdt sig svævende mere end en uge. Det er dog de færreste der holder så længe. Oftest svæver balloner af god kvalitet i mere end 7 dage med hi-floate. Nogle gange flere uger. Metalliske balloner (f.eks chrome) svæver kortere end andre balloner.

Hvordan bruger jeg så Hi-floate?

Der medfølger en vejledning når du køber flasken i forhold til hvordan du dosere den rette mængde Hi-Floate for at sikre succes skal du følge denne. Dvs at med 11” balloner skal du bruge et pump Hi-floate. Hvis du bruger mindre sænkes svævetiden, hvis du bruger mere risikere du at ballonen bliver for tung og ikke vil svæve. 

Herefter fordeler du væsken godt rundt i ballonen, husk også det øverste af åbningen. 

Når det er fordelt fylder du ballonen med helium. 


Hvis ballonen ikke vil svæve eller den ligger ned har du enten fyldt for meget Hi-floate i eller for lidt helium. 


Se også vores video guide

Hvor kan jeg købe Hi-floate?

Det kan du lige her på webshoppen Lille flaske til ca 25 balloner: https://www.magiogsjov.dk/vare/hi-flotte-lille-flaske

Stor flaske til ca 90 balloner: https://www.magiogsjov.dk/vare/hi-floate-stor